Boka din Green Fee + Hotell

Om oss


Vi är två kollegor och vänner som fick spela golf. Idén om Canarias Golf Tours föddes när vi insåg att boka en golfsemester kan göras på ett enklare och mer tilltalande sätt. Vi försöker inte att revolutionera marknaden för golfresor men vi kommer att försöka utveckla den.

Hur? Å ena sidan genom att använda vårt bokningssystem som tillåter kunden att välja produkt och få en direkt bokningsbekräftelse. På det sättet undviker du långa telefonsamtal och krångliga bokningsformulär. Å andra sidan är vi övertygade om att man måste förstå kunden för att kunna erbjuda en bra service, då menar vi inte bara språket utan även kulturen. Av den anledningen har vår försäljningsansvarig anslutit sig till teamet och förhoppningsvis kommer vi att kunna välkomna fler till projektet snart.

Vår vision


Vi vill främja Kanarieöarna som en golfdestination . Vi tror att ön uppfyller alla villkor som krävs; mer än 20 stora golfbanor olika, ett brett utbud av hotell, soligt väder året runt och vackra omgivningar.

Vi vill göra köpprocessen lätt och intuitiv
och därför har vi utvecklat vårt bokningssystem där man enkelt kan boka online.

Vi vill att vår hemsida ska vara intressant
och erbjuda användbar information till golfspelare som vill besöka Kanarieöarna.

Vi vill erbjuda en produkt som passar alla
och därför har vi ett stort utbud av produkter i alla prisklasser.

Boka nu!

Våra värderingar


Vi tycker om golf lika mycket som du gör. Vi spelar golf och vi reser. Därför förstår vi golfspelarens behov och krav på en resa och vi kommer att göra allt inom vår makt för att uppfylla dessa.

Eftersom vi är ett litet företag kan vi övervaka hela processen och ha en direkt kontakt med både kunder och leverantörer. Som ett lokalt företag känner vi väl till de produkter som vi erbjuder och även våra leverantörer.

Golfresor behöver inte vara dyra. Tack vare vårt stora utbud och våra prisvänliga golfpaket vill vi erbjuda en produkt som kan passa alla plånböcker.

Se våra tjänster

Gillar du detta?
Dela med dig!