Boka din Green Fee + Hotell

Golfbanorna i Kanarieöarna

Kanarieöarna är en vacker och omväxlande öar, och detta leder till utformningen av sina golfbanor , och inte mindre! Om du föredrar det ena eller det andra ön, är sanningen att du aldrig långt från en golfbana i Kanarieöarna att njuta av din favoritsport på golfbanan i ditt val. Det finns mer än 20 golfbanor på ön!

På vår lista över golfbanor på Kanarieöarna kan du hitta den som passar din nivå bäst, och om du vill ha havsutsikt eller utsikt mot bergen. Även om varje golfbana är annorlunda, så är det soliga och exotiska klimatet den gemensamma nämnaren och såklart, att du kan spela året runt.

Vi på Canarias Golf Tours är specialister på golf och på vår hemsida hittar du detaljerad information och tips om alla golfbanor på Kanarieöarna, bokning av greenfee och olika förslag på hur du kan njuta av golf och Kanarieöarna till fullo.

Tänk dig att spela golf mellan sanddyner, dalar och klippor med utsikt över havet och bergen och i slutet av dagen, njuta av en välförtjänt drink med vänner medan solnedgången är. Du kommer att älska golfbanor i Kanarieöarna!

Gillar du detta?
Dela med dig!